Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Va fi magic, va fi epic, va fi WINTER TOUR- PARÂNG 2018

    PUBLICAT ÎN

    Ediția a 5-a Winter Tour aduce multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România. În acest week-end va fi rândul Stațiunii Turistice Parâng să găzduiască evenimentul. Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos ori pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne, iar Domeniul Schiabil Parâng se află printre ele.
     
    Rideri înfocați sau începătorii veniți cu sănii pot participa la o mulțime de jocuri și competiții sportive distractive. Miza va fi buna dispoziție!
    Noutatea ediției este aplicația de mobil Winter Tour, o jucărie utilă pentru toți cei care ajung pe pârtii și singura aplicație românească gratuită cu skitrack. Prin intermediul aplicației, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont și pot să folosească funcția de skitrack pentru a-și urmări evoluția, kilometri parcurși, viteza cu care au schiat și alte funcții interesante de descoperit.
    ”O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de-dimineață, pe schiuri sau placă. Cei mai harnici schiori prind primele urcări cu cele mai plăcute raze de soare și pășesc primii pe urmele perfecte lăsate de ratrac. După câteva coborâri și poate câteva căzături, toată lumea ajunge negreșit în lounge-ul Winter Tour, un apre-ski de zi. Aici e de venit cu prietenii pentru pauze bine-meritate, re-energizare, fun, jocuri și premii. Schiori și snowboarderi, profesioniști și amatori, se întrec în sărituri în înălțime și trick-uri, (Ollie Jumps), încercăm în booti și în clăpari un sprint la deal, redefinim bulgăreala și-o răsplătim cu carduri de combustibil de la MOL, avem ultima generație de schiuri disponibile pentru testare și multă bună dispoziție cât e ziua de lungă. Schiază alături de Winter Tour, participă la concursurile de pe pârtii și poți câștiga o mulțime de premii: o săptămână la schi pe Madonna di Campiglio (Italia), echipamente de ski, bilete la Neversea Festival, action cams, gadgeturi cool, și multe, multe altele”, ne-au dezvăluit organizatorii WINTER TOUR 2018. Surprizele nu se opresc aici!

    Stratul de zăpadă în stațiune este generos, se anunță noi ninsori iar Primăria Petroșani s-a mobilizat pentru a le oferi oaspeților cele mai bune pârtii, la fel cum a făcut de la debutul sezonului. Și instalațiile de transport pe cablu vor funcționa la întreaga capacitate, totul pentru ca turiștii să petreacă un weekend perfect în Stațiunea Parâng. Evenimentul se bucură și de suportul Formațiunii Salvamont Petroșani – Parâng.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    PRIMUL CAZ DE HOLERĂ DUPĂ 103 ANI, DESCOPERIT ÎN APROPIEREA GRANIȚEI ROMÂNIEI

    Autoritățile bulgare au raportat recent un caz de holeră la granița României, fiind primul...

    ACCIDENT MORTAL CERCETAT DE POLIȚIȘTII IPJ GORJ

    În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au...

    INTIMITATE ȘI BUNĂSTARE: CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN VIAȚA SEXUALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

    Viața sexuală este o parte esențială a bunăstării generale, contribuind la îmbunătățirea sănătății fizice...