Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Moscova, mesaj pentru Casa Albă: ”Președintele nostru este o figură internațională foarte înțeleaptă, prevăzătoare și cultă”

    PUBLICAT ÎN

    Moscova a transmis un mesaj pentru Casa Albă, după ce Biden l-a numit ”criminal de război” pe Vladimir Putin. Oficialii ruși au precizat că liderul lor este înțelept, prevăzător și cult.

    Kremlinul a declarat miercuri că afirmația lui Joe Biden conform căreia președintele Vladimir Putin este un ”criminal de război” pentru invadarea Ucrainei este o remarcă de neiertat a liderului unei țări care a ucis civili în conflicte din întreaga lume.

    Invazia Ucrainei de către Rusia a ucis mii de oameni, a strămutat peste trei milioane de persoane și a stârnit temeri de o confruntare mai extinsă, între Rusia și Statele Unite, cele mai mari două puteri nucleare ale lumii.

    Într-un schimb de replici cu un reporter, miercuri, Biden a spus, referindu-se la Putin: ”Oh, cred că este un criminal de război”.

    ”Președintele nostru este o figură internațională foarte înțeleaptă, prevăzătoare și cultă și este șef al Federației Ruse, șeful statului nostru”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat despre comentariul lui Biden, scrie Reuters.

     

    ”Astfel de declarații ale domnului Biden sunt absolut inadmisibile, inacceptabile și de neiertat. Este șeful unui stat care de mulți ani a bombardat oameni din întreaga lume… președintele unei astfel de țări nu are dreptul să facă astfel de declarații”.

     

    Peskov a spus că Statele Unite au bombardat Japonia în 1945, distrugând orașele Hiroshima și Nagasaki. Japonia s-a predat șase zile mai târziu, punând capăt celui de-al Doilea Război Mondial. Aproximativ 200.000 de oameni au fost uciși instantaneu de bombe și mulți alții au murit din cauza radiațiilor.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    Cristian Resmerița vrea din nou să te reprezinte: Este el soluția pentru Valea Jiului sau rămân aspecte ce trebuie clarificate?

    Cristian Resmerița, senator PSD și una dintre cele mai influente figuri politice din Valea...

    Vetuța Stănescu vrea să îți câștige votul: Este ea alegerea potrivită pentru Hunedoara? Vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a...

    Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, are o carieră extinsă în politică și administrație. Înainte...