Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Polițist din Gorj, cercetat penal după ce a provocat intenționat un accident rutier sub influența alcoolului

    PUBLICAT ÎN

    Un polițist angajat în cadrul Serviciului Regim Permise și Înmatriculări din Prefectura Gorj a provocat intenționat un accident rutier. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:00, pe Aleea Romanești din municipiul Târgu-Jiu, când polițistul a intrat frontal într-un alt autoturism condus de fostul soț al iubitei sale. În ambele mașini se aflau și copii minori.

    Conform IPJ Gorj, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 37 de ani, care a raportat accidentul. În timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul personal, bărbatul a fost lovit frontal de mașina polițistului. După impact, polițistul a părăsit locul accidentului fără a anunța autoritățile și s-a întors după 30 de minute.Victime și consecințeÎn urma coliziunii, o femeie de 38 de ani, pasageră în autoturismul avariat și însărcinată, a suferit leziuni și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ pentru bărbatul lovit, însă polițistul a avut o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Cei doi șoferi au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului peste limita legală.

    j„La data de 15.06.2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat despre faptul că pe raza municipiului Târgu-Jiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Polițiştii Biroului Rutier s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit că în jurul orei 16:00, apelantul, un localnic de 37 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, cu autoturismul personal, pe Aleea Romanești din municipiul Târgu-Jiu, ar fi fost lovit frontal de un autoturism condus de un alt bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, localitatea componentă Romanești. După producerea evenimentului, cel de-al doilea bărbat ar fi plecat de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, revenind după 30 de minute. În urma impactului, o pasageră din autoturismul apelantului, în vârstă de 38 de ani, ar fi suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru apelant, iar în cazul celui de-al doilea conducător auto a rezultat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceștia fiind conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliție și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală” a transmis IPJ Gorj.

    Polițistul implicat riscă sancțiuni severe, inclusiv suspendarea din funcție și posibile condamnări penale.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    PRIMUL CAZ DE HOLERĂ DUPĂ 103 ANI, DESCOPERIT ÎN APROPIEREA GRANIȚEI ROMÂNIEI

    Autoritățile bulgare au raportat recent un caz de holeră la granița României, fiind primul...

    ACCIDENT MORTAL CERCETAT DE POLIȚIȘTII IPJ GORJ

    În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au...

    INTIMITATE ȘI BUNĂSTARE: CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN VIAȚA SEXUALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

    Viața sexuală este o parte esențială a bunăstării generale, contribuind la îmbunătățirea sănătății fizice...