Ingrediente – 2 porții
225 g | creveți congelați |
100 g | tăiței de orez chinezești |
400 g | legume diverse congelate |
1 | lămâie verde bio |
1 lingură | ghimbir murat |
1 lingură | ulei de floarea soarelui |
200 ml | lapte de cocos |
sare | |
2 linguri | curry |
1 linguriță | chili |
1.Descongelează creveții. Prepară tăiețeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi lasă-i să se scurgă.
2.Prăjește creveții aprox. 2 minute în tigaie, în ulei încins, adaugă legumele și pudra de curry și călește aprox. 4 minute.
3.Rade coaja de lămâie verde și, la final, stoarce și zeama.
4.Lăsă ghimbirul să se scurgă și adăugă-l apoi în tigaie împreună cu tăițeii.
5.Stinge cu lapte de cocos și condimentează cu coajă rasă și suc de lămâie verde, sare și chili.