Ingrediente – 2 porții
| 225 g | creveți congelați |
| 100 g | tăiței de orez chinezești |
| 400 g | legume diverse congelate |
| 1 | lămâie verde bio |
| 1 lingură | ghimbir murat |
| 1 lingură | ulei de floarea soarelui |
| 200 ml | lapte de cocos |
| sare | |
| 2 linguri | curry |
| 1 linguriță | chili |
1.Descongelează creveții. Prepară tăiețeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi lasă-i să se scurgă.
2.Prăjește creveții aprox. 2 minute în tigaie, în ulei încins, adaugă legumele și pudra de curry și călește aprox. 4 minute.
3.Rade coaja de lămâie verde și, la final, stoarce și zeama.
4.Lăsă ghimbirul să se scurgă și adăugă-l apoi în tigaie împreună cu tăițeii.
5.Stinge cu lapte de cocos și condimentează cu coajă rasă și suc de lămâie verde, sare și chili.

