Urmărire cu împuşcături, filmată în Bucureşti – VIDEO

Şoferul unui BMW înnmatriculat în Germania a fost tras pe dreapta, în jurul orei 02.00, de un echipaj al Poliţiei, însă nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea în viteză.

În total, şase autospeciale ale Poliţiei au pornit pe urmele şoferului fugar, iar în timpul urmăririi, agenţii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri pe acesta.

VIDEO

Urmărirea cu împuşcături de pe străzile din Bucureşti a fost filmată de un tânăr cu telefonul mobil, iar pe imagini se poate observa cum maşina fugarului este urmărită de şase echipaje ale Poliţiei, timp în care se aud şi focuri de armă.

„La data de 22.08.2021, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 19 ,  aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au  efectuat semnal regulamentar de oprire  pentru un autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat sa oprească și a continuat deplasarea în viteză.

S-a trecut la urmarirea mașinii , fiind solicitat sprijin polițiștilor aflați în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit usor un  taxi ce se afla în deplasare.

A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic și ulterior, s-a folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar și asupra autoturismului urmărit.

S-a reușit blocarea acestuia, pe un teren viran, la ieșirea din București. Conducatorul auto a fost  imobilizat. Ulterior a fost identificat și s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

A refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la INML pentru prelevarea de probe biologice. Cercetările sunt continuate de Secția 19 Poliție. Nicio persoană nu a fost rănită”, se arată într-o informare a Poliţiei.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.