Vițel cu fasole verde și salată de țelină
Ingrediente (4 porții)
400 g | pulpă de vițel |
200 g | fasole verde |
100 ml | suc de roșii |
50 g | unt |
3 | morcovi |
2 | rădăcini de țelină |
1 | lămâie |
ulei de măsline | |
sare | |
piper |
Preparare:
1.Se taie pulpa de vițel, în bucăți mici. Se încing 4 linguri de ulei și se adaugă carnea. Se prăjește 2-3 minute și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe 60 minute pe foc mic. La final se presară sare și piper după gust.
2.Se curăță și se spală morcovii și țelinele. Doi morcovi și o țelină se taie bucăți. Se pun la fiert împreună cu fasolea verde, în apă cu sare. După ce s-au fiert se sotează în unt încins.
3.Morcovul și țelina rămase se rad pe răzătoarea mică. Se pun într-un bol și se stropesc cu ulei de măsline și suc de lămâie. Se amestecă bine.
4.Se pregătesc farfuriile. Se pun bucățele de carne cu sos, se adaugă legume sotate și se pune o cupă de salată de țelină.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!
Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.
Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.