11 ani de temniță pentru violator

Tânărul din Petroșani care a violat o minoră ce practica prostituția pe șoseaua de centură a localității a fost condamnat de judecători la 11 ani de închisoare. Alin Adrian Koracsony zis ”Moldoveanu”abia ieșise din pușcărie unde ispășise o altă condamnare de 11 ani, tot pentru violarea unei minore.
 
Magistrații au ținut cont și de faptul că individul nu și-a recunoscut fapta, dar și că a recidiviat la scurt timp după liberarea condiționată. Koracsony a primit pentru violul și tâlhăriile din vara acestui an mai multe pedepse cuprinse între trei și cinci ani, iar după aplicarea sporului și restului de pedeapsă de la condamnarea anterioară, a rezultat o sentință de 11 ani. Soluția nu este una definitivă și individul poate face apel. Reamintim că violatorul a fost arestat în vara acestui an, la circa o lună de zile de la comiterea violului, pe baza descrierilor date de victime şi corelate cu probele ADN.
 
Acesta a urmărit-o pe minora care se prostitua alături de mama ei și pe o străduță întunecată din zona cartierului Colonie, a violat-o. Câteva zile mai târziu a încercat să o violeze și pe mama tinerei și pentru că femeia s-a opus, recidivistul s-a mulțumit doar să o tâlhărească. „Moldoveanu“, a încercat să se sinucidă, dar n-a avut curaj să-și ducă gestul până la capăt și a suferit câteva răni superficiale. Acesta a susținut în fața anchetatorilor că nu este vinovat de viol, pentru că victima sa a convenit să întrețină relații sexuale cu el, dar n-a mai avut explicații și pentru jefuirea celorlalte trei victime.