Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Salată cu brânză de capră

    PUBLICAT ÎN

    Ingrediente (2 porții)

    200 gbrânză de capră
    200 gsmântână
    1sfeclă roșie
    frunze de rucola
    muguri de pin
    piper

     

    Preparare

    1.Se coace sfecla roșie, 60 minute la foc moderat. Se decojește și se taie cuburi. Câteva cuburi se pun în blender împreună cu smântâna și un praf de piper. Se mixează bine.

    2.Sfecla rămasă se pune pe farfurii împreună cu frunze de rucola, muguri de pin și cuburi de brânză.

    3.Peste toate se toarnă sosul de smântână.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    Natalia Intotero: Casele de cultură ale studenților și Complexului Cultural Sportiv Studențesc „Tei” vor avea noi atribuții

    Astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, a fost aprobată o hotărâre cu impact semnificativ asupra...

    Sănătatea – prioritatea PSD Hunedoara și pentru următorii patru ani!

    Peste 100 de milioane de lei investite în modernizarea Spitalului Județean de Urgență Deva,...

    Guvernarea PSD – AUR: creșteri de taxe, scumpiri în lanț și fonduri europene pierdute

    George Simion reprezintă un pericol real pentru economia României și pentru bunăstarea românilor. Împreună...