Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Tort de bezea

    PUBLICAT ÎN

    Ingrediente (8 porții)

    400 gciocolată
    50 mlconiac
    100 gunt
    200 gzahăr
    400 gfrișcă
    4gălbenușuri
    1lămâie
    cireși

     

    Preparare:

    1.Se bat albușurile spumă. Se adaugă zahărul și sucul de lămâie. Se bat până se întăresc din nou. Se amestecă 10 minute pe baie de abur. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace 30 minute pe foc mic. Se scoate pe o planșă și se taie două foi egale.

    2.Se topește ciocolată rasă pe baie de abur. Se adaugă untuL moale și coniacul. Se freacă energic, până se obține o cremă consistentă.

    3.Se pune o foaie de bezea pe un platou, se întinde crema și se acoperă cu a doua foaie. Se îmbracă în frișcă și se ornează cu ciocolată rasă și cireșe. Se păstrează la rece.

    SPONSORIZATE

    Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia

    🛡️ Protejează-ți Documentele Importante 🛡️ Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia. Oferim...

    Descoperă-ți pasiunea pentru mecanică cu Euro Jobs! 

    Visezi să devii un expert în lumea fascinantă a mecanicii de întreținere și reparații...

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență privind creșterea primei de sechestrare forestieră

    Executivul a aprobat astăzi, în ședință de Guvern, la propunerea Ministerului Mediului, Apelor și...