Ingrediente (4 porții)
100 ml | vin roşu |
1 | muşchi de vită |
2 | portocale |
ulei de măsline | |
roşii cherry | |
frunze de salată | |
100 g | măsline |
sare | |
piper | |
busuioc | |
mărar verde |
Urmărește OBSERVAOTRUL NAȚIONAL TV - LIVE și pe Facebook
Urmărește OBSERVAOTRUL NAȚIONAL TV - LIVE și pe Facebook
100 ml | vin roşu |
1 | muşchi de vită |
2 | portocale |
ulei de măsline | |
roşii cherry | |
frunze de salată | |
100 g | măsline |
sare | |
piper | |
busuioc | |
mărar verde |
1.Se spală muşchiul de vită, se presară cu sare, piper şi busuioc tocat. Se aşază într-o tavă, se stropeşte cu ulei de măsline, se toarnă vinul amestecat cu apă minerală. Se coace timp de 70 minute la foc moderat. Se mai adaugă apă, dacă scade prea mult.
2.Se curăță portocalele și se taie rondele.
3.Se scoate muşchiul din tavă şi se taie felii.
4.Se pune un strat de frunze de salată pe un platou. Se aşază alternativ feliile de muşchi şi feliile de portocală. Se ornează cu măsline, roşii cherry şi mărar verde.
2016-2024 OBSERVATORUL NAȚIONAL TV - ESTE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OFICIUL DE STAT PENTRU INVENȚII ȘI MĂRCI!
MATERIALELE DE PRESĂ, FOTO-VIDEO, NU POT FI PRELUATE DECÂT CU ACORDUL SCRIS AL OBSERVATORUL NAȚIONAL TV!
ObservatorulNational.ro - TOATE DREPTURILE REZERVATE! - Dezvoltat de GoBIZ.ro