Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Primăria Municipiului Petroșani a lansat în dezbatere publică ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Petroșani 2021 – 2027”

    PUBLICAT ÎN

    Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Petroșani 2021 – 2027, lansată în dezbatere publică
    Primăria Municipiului Petroșani a lansat în dezbatere publică ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Petroșani 2021 – 2027”, document care urmează să fie adoptat în Consiliul Local al Municipiului Petroșani.
    ”Pentru valorificarea potenţialului de dezvoltare al Municipiului Petroșani, este necesară identificarea clară a problemelor economice şi sociale existente și o viziune pe termen mediu și lung care să răspundă provocărilor identificate. Acestea au fost înglobate în prezenta Strategie, bazată pe principiile dezvoltării durabile ce promovează un mediu înconjurător sănătos, prin utilizarea eficientă și eficace a resurselor existente în vederea asigurării posibilității generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. În procesul de elaborare a acestei Strategii s-a avut în vedere crearea premiselor dezvoltării durabile, crearea unui cadru adecvat pentru dezvoltarea capitalului uman și creșterea competitivității economiei locale, precum și utilizarea eficientă a resurselor existente și instrumentelor financiare disponibile”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.
    La elaborarea Strategiei au fost avute în vedere documentele programatice la nivel european, național și regional pentru armonizarea și coordonarea măsurilor propuse cu scopul atingerii obiectivelor comune de dezvoltare, în interesul comunității.
    Persoanele interesate pot depune, în scris, propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare, privind proiectul de act normativ lansat în dezbatere publică.
    Propunerile vor fi adresate d-nei Paulina Dragoș – Director Executiv, la et.1, cam.11, până la data de 22.06.2021, pot fi trimise prin fax la numărul: 0254.545.903 sau în format electronic la următoarea adresă de e-mail: primarie@primariapetrosani.ro.
    Proiectul de hotărâre privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Petroșani 2021 – 2027 poate fi consultat la avizierul de la sediul Primăriei municipiului Petroşani și pe site-ul administrației publice locale, accesând următorul link: https://www.primariapetrosani.ro/anunt-consultare…/.
    De asemenea, documentul se poate obţine, în copie, după depunerea unei cereri în acest sens la Registratura Primăriei Municipiului Petroşani.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    PRIMUL CAZ DE HOLERĂ DUPĂ 103 ANI, DESCOPERIT ÎN APROPIEREA GRANIȚEI ROMÂNIEI

    Autoritățile bulgare au raportat recent un caz de holeră la granița României, fiind primul...

    ACCIDENT MORTAL CERCETAT DE POLIȚIȘTII IPJ GORJ

    În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au...

    INTIMITATE ȘI BUNĂSTARE: CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN VIAȚA SEXUALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

    Viața sexuală este o parte esențială a bunăstării generale, contribuind la îmbunătățirea sănătății fizice...