Ingrediente – 2 porții
200 g | orez rizoto |
2 | cepe verzi |
1 | ardei iute |
ulei de măsline | |
sos de soia | |
sare | |
piper |
Preparare:
1.Se fierbe risotto în apă cu sare, timp de 10 minute. Se elimină surplusul de apă.
2.Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se prăjește risotto timp de 3-4 minute. Se adaugă 4 linguri de sos de soia, sare și piper. Se amestecă bine și se oprește focul. Se pun ceapa și ardeiul tăiate rondele, se amestecă ușor și se pune în boluri.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!
Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.
Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.