Vânătă umplută cu tofu
Ingrediente:2 porții
200 g | brânză tofu |
1 | vânătă mare |
1 | ardei gras |
1 | morcov |
1 | ceapă |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare:
1.Se taie vânăta în două, pe lung și se scoate miezul. Miezul scos se toacă mărunt și se presară cu sare, pentru a elimina apa. După 30 minute se trece prin jet de apă rece și se lasă în strecurătoare.
2.Se curăță și se toacă ardeiul, morcovul și ceapa. Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se pun legumele tocate. Se prăjesc 1 minut și se adaugă miezul de vânătă. Se presară sare și piper după gust și se oprește focul.
3.Brânza tofu se taie cuburi șu se adaugă peste legume.
4.Se umplu jumătățile de vânătă, se pun într-o tavă unsă cu ulei și se coc 30 minute.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!
Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.
Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.