Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    MATERIAL LEMNOS CONFISCAT ÎN URMA CONTROALELOR ÎN TRAFIC

    PUBLICAT ÎN

    În perioada 19-24 august 2024, polițiștii din județul Suceava au intensificat verificările și controalele privind transporturile de material lemnos, precum și modul de depozitare și comercializare a acestuia. În urma acestor acțiuni, au fost identificate mai multe transporturi neconforme, ceea ce a dus la aplicarea de sancțiuni contravenționale și confiscarea cantităților de material lemnos transportate ilegal.

    Incidentul de pe 24 august 2024, Burdujeni

    Pe data de 24 august, la ora 11:25, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au oprit pentru control pe strada Calea Burdujeni o autoutilitară încărcată cu 2,08 metri cubi de cherestea rășinoase. La volan se afla un bărbat de 38 de ani din comuna Frătăuții Noi. Întrucât acesta nu deținea documente de proveniență legală, a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos, în valoare de 1.863 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

     

    Controalele din 23 august 2024, Câmpulung Moldovenesc și Vama

     

    În Câmpulung Moldovenesc, pe strada Tudor Vladimirescu, polițiștii au oprit o autoutilitară care transporta aproximativ 7,07 metri cubi de bușteni de brad, fără a deține documente legale. Șoferul, din satul Frumosu, a fost sancționat cu amendă de 6.000 lei, iar lemnul, evaluat la 3.365 lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Pojorâta.

     

    La aceeași dată, în Vama, o autoutilitară încărcată cu 9,363 metri cubi de lemn rotund de molid a fost oprită în trafic. Șoferul nu avea documente de proveniență, astfel încât a fost amendat cu 5.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 4.456 lei, a fost confiscat și predat Depozitului de bușteni Dragoșa.

     

    Confiscări în Vatra Dornei și Milișăuți

     

    Pe 22 august, polițiștii din Vatra Dornei au confiscat 2,15 metri cubi de lemn foc, specia molid, transportat fără documente legale. Șoferul a fost amendat, iar lemnul, evaluat la 365 lei, a fost predat Ocolului Silvic Vatra Dornei.

     

    Tot pe 22 august, la ora 20:44, polițiștii din Milișăuți au oprit un vehicul care transporta 38,912 metri cubi de lemn rotund rășinoase. Verificările au arătat că documentele prezentate de șofer nu corespundeau cu încărcătura reală, iar vehiculul se afla sub sechestru. Șoferul a fost sancționat cu o amendă totală de 1.990 lei, iar vehiculul a fost imobilizat.

     

    Alte confiscări semnificative

     

    Pe 21 august, polițiștii din Vama au confiscat 6,34 metri cubi de lemn rotund rășinoase, transportat fără aviz de însoțire. Șoferul a fost amendat cu 4.000 lei, iar lemnul, în valoare de 1.400 lei, a fost predat în custodie Ocolului Silvic Vama.

     

    În aceeași zi, polițiștii din Vadu Moldovei au depistat un transport de cherestea tivită molid, cu o cantitate de 11,25 metri cubi, din care 4,018 metri cubi nu erau acoperiți de documente legale. Lemnul a fost confiscat, iar șoferul a fost amendat.

    Poliția Suceava continuă să atragă atenția asupra respectării legislației în domeniul silvic și anunță că acțiunile și controalele vor continua pentru identificarea și sancționarea celor care încalcă normele legale privind transportul și comercializarea materialului lemnos.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    PRIMUL CAZ DE HOLERĂ DUPĂ 103 ANI, DESCOPERIT ÎN APROPIEREA GRANIȚEI ROMÂNIEI

    Autoritățile bulgare au raportat recent un caz de holeră la granița României, fiind primul...

    ACCIDENT MORTAL CERCETAT DE POLIȚIȘTII IPJ GORJ

    În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au...

    INTIMITATE ȘI BUNĂSTARE: CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN VIAȚA SEXUALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

    Viața sexuală este o parte esențială a bunăstării generale, contribuind la îmbunătățirea sănătății fizice...