Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    IPJ – VÂLCEA: SIGURANȚA RUTIERĂ REPREZINTĂ O PRIORITATE PENTRU POLIȚIȘTII VÂLCENI

    PUBLICAT ÎN

    Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au desfășurat, la data de 31 august 2024, acțiuni intensificate pe principalele artere de circulație din județ, având ca scop prevenirea accidentelor rutiere și identificarea conducătorilor auto care încalcă normele de circulație.

     

    În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 135.000 de lei. Dintre acestea, 43 de sancțiuni au fost emise în baza O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, restul de 21 fiind pentru alte abateri. Totodată, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare, până la remedierea deficiențelor constatate.

     

    Acțiunile au dus, de asemenea, la constatarea a 4 infracțiuni la regimul rutier.

     

    Accident pe D.N.7, Corbu – În noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.7, în localitatea Corbu, soldat cu pagube materiale. Un bărbat de 57 de ani din Aleșd, județul Bihor, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, răsturnându-se într-un șanț de pe marginea drumului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, cercetările continuând pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale incidentului.

     

    Control rutier pe bulevardul Nicolae Bălcescu – La data de 31 august, în jurul orei 16:45, polițiștii Biroului Rutier Vâlcea au oprit pentru control un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu. La volan, se afla un tânăr de 22 de ani, care, testat cu aparatul etilotest, a avut un rezultat de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar cercetările continuă pentru a se stabili măsurile legale ce se impun.

     

    Conducere sub influența substanțelor psihoactive la Drăgășani– În noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2024, polițiștii rutieri din Drăgășani au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Testarea acestuia a indicat prezența unor substanțe psihoactive. Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, care vor fi analizate la IML. În funcție de rezultatul analizelor toxicologice, polițiștii vor dispune măsurile legale necesare.

     

    Potrivit reprezentanților IPJ Vâlcea, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

    SPONSORIZATE

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    Curs – Expert Achiziții Publice

    Deschide-ți ușa către oportunități europene cu cursul nostru de specializare extraordinar - Expert Achiziții...

    Arhiva DIA – Servicii de Arhivare Digitală

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    PRIMUL CAZ DE HOLERĂ DUPĂ 103 ANI, DESCOPERIT ÎN APROPIEREA GRANIȚEI ROMÂNIEI

    Autoritățile bulgare au raportat recent un caz de holeră la granița României, fiind primul...

    ACCIDENT MORTAL CERCETAT DE POLIȚIȘTII IPJ GORJ

    În noaptea de 14 spre 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au...

    INTIMITATE ȘI BUNĂSTARE: CELE MAI NOI TENDINȚE ÎN VIAȚA SEXUALĂ PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

    Viața sexuală este o parte esențială a bunăstării generale, contribuind la îmbunătățirea sănătății fizice...