Bătut cu sălbăticie în centrul Petroşaniului

Un bărbat din Petroșani a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de doi frați cu care băuse într-un bar din zona de centru a localității.
 
[sociallocker]
Între cei trei a pornit o ceartă chiar în incinta barului și după ce au fost dați afară din local, au continuat disputa pe străzi. Victima a fost lovită de unul dintre amicii de pahar și după ce a căzut la pământ, cei doi frați au continuat să o lovească cu pumnii și picioarele până n-a mai mișcat. ”S-au luat la bătaie și doi au dat într-unul până n-a mai mișcat.
Dacă nu strigau oamenii la ei, cred că-l omorau în bătaie. De la băutură a pornit totul, nu mai aveau bani și cel bătut n-a vrut să le mai cumpere alcool, așa am auzit de la cei care au fost în local”, a spus unul dintre martori.
Locatarii blocurilor din zona barului și cei din stația de taxi au văzut grozăvia și au sunat speriați la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat pe rănit. Polițiștii din Petroșani au reușit să-i identifice pe bătăuși și încearcă să afle cu exactitate de la ce a pornit conflictul. Totodată, anchetatorii
au deschis și un dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală,tulburarea liniștii și ordinii publice iar dacă vor fi găsiți vinovați, agresorii riscă să ajungă după gratii.
[/sociallocker]