Concertul caritabil ”One Love Manchester” a strâns peste 2 milioane de lire sterline

Crucea Roşie britanică a confirmat că în urma concertului care a avut loc duminică seară, pe terenul de cricket Old Trafford din Manchester, a fost strânsă o sumă ce depăşeşte 2 milioane de lire sterline.
Potrivit telegraph.co.uk, suma va fi donată victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

O altă sumă de peste 10 milioane de lire sterline a fost strânsă de We Love Manchester Emergency Fund.

Momentele de reculegere, mesajele de susţinere şi interpretările emoţionante s-au numărat printre punctele cheie ale spectacolului caritabil ”One Love Manchester”, ce a avut loc duminică în memoria victimelor atacului terorist din 22 mai din oraşul englez.
Una dintre premierele muzicale înregistrate în show-ul de duminică a fost duetul Liam Gallagher şi Coldplay. Împreună au interpretat piesa ”Live Forever”. Liam Gallagher, fost membru al trupei Oasis și a fost invitatul-surpriză al evenimentului din oraşul său natal.
Potrivit organizatorilor, aproximativ 50.000 de oameni au fost prezenţi la show-ul iniţiat de cântăreaţa americană Ariana Grande şi organizat de echipa sa.