Explozie in autocarul echipei Borussia Dortmund !

Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund – AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
Meciul dintre formaţia germană Borussia Dortmund şi echipa franceză AS Monaco, programat marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a fost amânat pentru miercuri, în urma unor explozii care au avut loc marţi lângă autocarul echipei Borussia, transmit agenţiile internaţionale de presă, citând clubul din Bundesliga.
Potrivit sursei menţionate, partida se va juca miercuri, de la ora locală 18,45 (19,45, ora României).
Autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund a fost implicat într-un „incident” care s-a soldat cu un rănit, a confirmat echipa de fotbal după ce cotidianul Bild a informat că a fost vorba despre o explozie, transmite EFE.
„Autocarul pornise” de la hotelul echipei spre stadion când „trei încărcături explozive au detonat”, a explicat un purtător de cuvânt, Gunnar Wortmann, citat de AFP. El a precizat că geamurile autocarului s-au făcut ţăndări, autocarul fiind avariat în două locuri şi că fundaşul spaniol Marc Bartra a fost rănit la un braţ, fiind transportat la spital.