Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

    Ghiveci sârbesc

    PUBLICAT ÎN

    Ingrediente (2 porții)
    100 ml
    supă de legume
    100 g
    boabe mazăre
    2
    ardei grași
    1
    ceapă
    2
    morcovi
    3
    roșii
    ulei
    rozmarin
    busuioc
    sare
    piper
    Preparare
    1.Se spală toate legumele.
    2.Dacă mazărea este proaspătă se fierbe 10 minute în apă cu sare.
    3.Se încing 5 linguri de ulei. Se pun: ceapa și morcovul tăiate rondele, ardeiul cuburi și roșiile decojite și tocate.
    4.Se adaugă mazărea, busuiocul și rozmarinul. Se toarnă supa de legume și se fierb 30 minute la foc moderat.

    SPONSORIZATE

    Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia

    🛡️ Protejează-ți Documentele Importante 🛡️ Documentele tale sunt în siguranță cu Arhiva Dia. Oferim...

    Descoperă-ți pasiunea pentru mecanică cu Euro Jobs! 

    Visezi să devii un expert în lumea fascinantă a mecanicii de întreținere și reparații...

    SERVICII ARHIVARE DIGITALA A DOCUMENETELOR

    🚀 Transforma haosul din biroul tau intr-o ordine digitala impecabila! 📁 Cu Serviciile noastre de...

    Recâștigă-ți Mobilitatea și Confortul cu Terapia de Decompresie Vertebrală la Centrul Laserterapie Petroșani!

    Elongația sau decompresia vertebrală reprezintă o tracțiune în ax a diverselor regiuni ale coloanei,...

    TE-AR PUTEA INTERESA

    Un caz care zguduie Valea Jiului! De ce rămâne Câmpean Andrei neatins de lege, în ciuda plângerilor și ordinelor de protecție?

    Plângeri penale. Ordine de protecție. Sesizări din partea profesorilor și a cetățenilor. Autoritățile se...

    Atac șocant la Petroșani: Polițist lovit cu cuțitul în timpul unei intervenții de noapte!

    UPDATE: Un procuror se află, în aceste momente, la sediul Poliției Petroșani pentru a...

    Diana Buzoianu: „Ne bucurăm să anunțăm că astăzi a fost aprobată în Guvernul Bolojan reglementarea necesară ca să poată fi folosite de Garda de...

    Diana Buzoianu: „Ne bucurăm să anunțăm că astăzi a fost aprobată în Guvernul Bolojan...