IATĂ CARE SUNT CELE MAI SEXY ȘI EXOTICE!

Sunt senzuale, sexy si atrag atentia oriunde ar merge. Sunt constiente de farmecul pe care il detin si exercita o atractie irezistibila asupra barbatilor. Care sunt femeile fatale ale horoscopului? Iata un top 3.
Femeia Scorpion: Femeile nascute in zodia Scorpion au un farmec aparte. Aerul misterios al acestora ii determina pe ceilalti sa se intrebe ce se ascunde sub masca de femeie fatala. Acest aer misterios degajat de femeia Scorpion suscita interesul barbatilor care abia asteapta descopere ce se ascunde sub acea privire senzuala. Zodia Scorpion este guvernata de planeta Pluto, planeta transformarii. Femeia Scorpion se reinventeaza mereu, este atragatoare si pasionala. Femeia Scorpion are un aspect placut, o delicatete particulara in miscari. Femeia Scorpion este captivata de latura mistica a vietii, lucru extrem de excitant pentru barbati. Femeia Scorpion este o adevarata vrajitoare.
Femeia Leu: Femeia Leu este foarte exotica prin tot ceea ce exprima. Este optimista, dinamica si plina de energie pozitiva. Isi cunoaste foarte bine calitatile si profita din plin de acestea. O femeie Leu se va afla mereu in centrul atentiei. Femeia Leu degaja o energie incredibila.  Nu este de mirare ca Soarele este cel care guverneaza acest semn astrologic. Femeile Leu nu sunt neaparat niste frumuseti clasice dar puterea de seductie pe care o exercita asupra persoanelor de sex masculin este pur si simplu devastatoare. Femeia Leu cucereste prin zambet, prin privire si prin increderea in sine pe care o degaja. Oriunde s-ar afla, femeia Leu straluceste, stie sa-si puna in valoare feminitatea, cunoaste reteta flirtului perfect. Acestea sunt motivele pentru care femeia Leu este absolut irezistibila

Femeia Taur: Femeile din zodia Taur sunt guvernate de catre planeta Venus. Acestea sunt extrem de conectate instinctelor lor, sunt sentimentale si sunt constiente de cat de atractiv este corpul lor. Femeia Taur se imbraca mereu cu bun gust si ii place sa fie admirata pe persoanele de sex masculin. Femeia Taur reprezinta o combinatie surprinzatoare de forta interioara si de vulnerabilitate. Acestea au un suflet bun, sunt tandre, atente si extrem de sexy. Stiu exact ce isi doresc si isi construiesc cu maxima atentie drumul spre atingerea scopului dorit. Aceste femei cunosc la perfectie puterea cuvintelor si se folosesc de aceasta putere. Femeia Taur este o persoana creativa, care seduce usor datorita farmecului degajat. Femeia Taur are incredere in propriile sale forte, in senzualitatea sa, in puterea sa de seductie pe care o exercita, stiu ca nimeni nu le poate rezista si profita din plin de acest lucru.
sursa- www.kfetele.ro