Life&Style-Fotomodel celebru:O noapte de sex ajunge şi la 2 milioane de dolari

Viata de model nu este deloc simpla. Pe langa atentia pe care trebuie sa o acorde alimentatiei, supermodelele se pare ca sunti sunt platite cu doua milioane de dolari pentru o singură noapte de sex. Dezvăluirile şocante sunt făcute de fotomodelul de origine austriacă Jazz Egger, de 20 de ani.

 
[sociallocker]
„Industria modei funcţionează după alte reguli decât vă imaginaţi. Agenţii fotomodelelor sunt de fapt nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor. Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $. Însă pentru două milioane trebuie să fii super-cotată”, a dezvăluit fotomodelul stabilit de curând la Londra, Jazz Egger, scrie click.ro.
„Am fost contactată de un agent pe nume George care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă cu mine. A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent care mă plăteşte cu 3.500 $ să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat”, a povestit Jazz.
[/sociallocker]