LIFE&STYLE:Cum să-ţi satisfaci iubita

Dacă vrei să afli cum să-ţi satisfaci iubita în pat trebuie să afli cât mai multe despre femei. Şi, ca în orice alt domeniu, există modele care se repetă, cu alte cuvinte multe femei preferă acelaşi lucru. Însă, dacă nu pui în aplicare toate lucrurile pe care le afli despre femei în legătură cu ce preferă în pat, nu vei descoperi niciodată ceea ce-i place sau displace iubitei tale şi, prin urmare, nu ai cum s-o satisfaci.
 
Iată câteva lucru despre femei pe care le poţi folosi pentru a-ţi face fericită soţia:
 
1-Mușc-o de gât
Pielea dintre ureche şi claviculă este foarte subţire, ceea ce o face foarte sensibilă. Mai întâi atacă zona cu limba, şi începe să lingi de la ureche în jos până la locul în care gâtul se întâlneşte cu umărul. Apoi suflă urma pe care abia ai lăsat-o. Căldura limbii combinată cu răceala respiraţiei îi va trimite fiori de plăcere în tot corpul. După această mişcare începe să fii mai agresiv, muşcă uşor la baza gâtului, aici pielea este o idee mai groasă şi poate suporta o presiune mai mare. Cu toate acestea nu menţine muşcătura mai mult de o secundă şi nu stârge atât de tare încât să laşi urme.
2-Oferă-i un orgasm printr-un sex oral
O sesiune luxoasă de sex oral îi permite să stea întinsă pe spate şi să fie răsfăţată. Însă tehnici diferite îi pot crea mai multă sau, dimpotrivă, mai puţină plăcere. Pentru a descoperi ce-i place mai mult foloseşte o varietate de mişcări. Încearcă să lingi uşor, să sugi şi să foloseşti limba din plisn. În acelaşi timp, urmăreşte-i cu atenţie răspunsurile astfel încât să descoperi care dintre încercările tale au cel mai mare succes. Când simţi că este pe cale să aibă orgasm, foloseşte mişcările care i-au produs cea mai mare plăcere, până cand va atinge climaxul.
3-Stimulează-i clitorisul
Cele mai multe dintre femei nu pot avea orgasm în timpul partidei de amor fără o stimulare directă a clitorisului. Indiferent că mâna ta îi stimulează acest punct fierbinte când femeia se află deasupra sau din poziţia pe la spate, masează-l bine. Atingerea ta ar trebui să fie uşoară şi înceată la început după care să fie
mai rapidă şi apăsată pe măsură ce trece timpul. Cum fiecare femeie este diferită este sarcina ta să descoperi modul concret în care trebuie să-i stimulezi clitorisul în funcţie de feedback-ul care ţi-l oferă.
4-Sărut-o în timpul partidei de amor
Dacă eşti asemeni celor mai mulţi dintre bărbaţi atunci, probabil, nu-ţi săruţi iubita în timp ce faceţi amor. Însă trebuie să ştii că aceasta este o alegere greşită de vreme ce sărutul face sexul mai intim pentru ea, ceea ce este crucial pentru a mări plăcerea partenerei. Alege o poziţie care permite să vă aflaţi faţă în faţă, precum poziţia misionarului, sau poziţia lingurei şi începe s-o săruţi. Săruturile pot fi mai brutale în cazul în care lucrurile o iau razna sau poţi apela la săruturi senzuale dacă sunteţi într-o stare propice romantismului.
 
5-Fii mai agresiv
Femeile chiar preferă ca, din când în când, partenerii lor să fie puţin mai agresivi în pat. Ceea ce înseamnă că dacă poţi să-i manevrezi corpul cu putere şi încredere nu vei face decât să măreşti erotismul pentru ea într-un mod dramatic. În plus, nici nu necesită foarte multă muncă şi prea multe abilităţi fizice. De fapt, fie şi numai preluarea conducerii poate fi excitant pentru ea. Spre exemplu, din poziţia misionarului îi poţi prinde mâinile deasupra capului ca şi cum ar fi prizoniera ta. Iar când ea este deasupra prinde-i şoldurile şi împinge puternic pentru a-i arăta cine este “şeful”. Şi când vrei să schimbi poziţiile, n-o face încet şi politicos, prinde-o şi aşaz-o aşa cum vrei tu.