Life&Style:Din ce zodii fac parte femeile care cedeaza din prima seară!

Aceste 3 zodii pica la asternut inca de la prima intalnire. Ele nu pot rezista unei [sociallocker]one night stand, scrie kfetele.ro.
LOCUL 3: RAC
Cu toate că au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili când vine vorba de sex. Aceştia sunt predispuşi la a-şi înşela partenerul de-o viaţă pentru o persoană pe care o vede pentru prima dată. Racii pot fi buni amanţi şi tind să dovedească asta încă de la prima întâlnire.
LOCUL 2: TAUR
Taurul vânează aventuri sexuale aproape non-stop. Acesta se gândeşte toată ziua la sex şi „munceşte” din plin la a-şi îndeplini cele mai ascunse fantezii sexuale. Taurii sunt tandri şi carismatici, aceştia cucerindu-şi prada cu felul lor de a fi aparent, care se dovedeşte a fi doar o strategie în dormitor.
LOCUL 1: SCORPION
Scorpionul este făcut pentru sexul la prima întâlnire. Nativul acestei zodii ştie foarte bine care sunt limitele primei întâlniri şi stabileşte de la bun început dacă totul se rezumă la sex sau la o prietenie sau relaţie pe viitor. Scorpionul are un aer de cuceritor misterios, motiv pentru care nu îi este deloc dificil să cucerească zeci sau sute de persoane într-o lună.[/sociallocker]