Liviu Dragnea: Raportul privind evaluarea miniştrilor, finalizat luni

Preşedintele PDS, Liviu Dragnea, a declarat, joi, în comuna brăileană Viziru, că raportul privind evaluarea miniştrilor, care se află în lucru la acest moment, va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, după care va fi prezentat în Comitetul executiv naţional al PSD, acolo urmând să fie luate deciziile care se impun.
”Raportul privind evaluarea miniştrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, iar în zilele imediat următoare o să îl prezentăm în Comitetul executiv naţional şi acolo vom lua nişte decizii, care pot fi de orice natură. Dar obiectivul rămâne legat în continuare de măsuri care să ne asigure că acel program trebuie pus în practică. Nu este o evaluare făcută împotriva cuiva, ca să fie foarte clar. Am văzut că sunt câţiva colegi care se ciondănesc. Se mai întâmplă, când vine vara, oamenii se mai supără, se mai ceartă, dar dincolo de orice persoană, pe mine mă interesează ca acest program să fie pus în practică, este singura noastră şansă în această perioadă”, a declarat Dragnea.
Liderul PSD a precizat că raportul de evaluare va fi unul ”extrem de riguros”, pentru că ”nu ne putem juca cu programul de guvernare”.
”Orice măsură care este întârziată are efecte asupra altor măsuri, care ne pot afecta creşterea economică, resursele financiare, veniturile la bugetul general consolidat şi finanţarea şi susţinerea unor măsuri extrem de importante”, a completat Dragnea.

Sursă: Agerpres