LIVIU DUMITRU GABRIEL ,ELIBERAT DIN FUNCȚIA DE ȘEF AL IPJ -HUNEDOARA

Astăzi, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne,Liviu DumitruGabriel ,se eliberează din funcția de șef al IPJ-Hunedoara.Atribuțiile vor fii preluate de adjunctul IPJ-Hunedoara.Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române ,Liviu Dumitru Gabriel,se numește în funcția de șef al Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan.
COMUNICAT POLIȚIA ROMÂNA
Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:
Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 01 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Dumitru Liviu Gabriel se eliberează din funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. Atribuțiile inspectorului șef vor fi îndeplinite, conform fișei postului, de către adjunctul inspectorului șef.
Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Dumitru Liviu Gabriel se numește în funcția de director la Școala de Agenți de Poliție ” Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.
Spre aducere aminte…
STOP ABUZURILOR !
CÂT DE MARE TREBUIE SĂ FIE DISPERAREA PENTRU A-MI FACE UN DOSAR PENAL PE O LEGE ABROGATĂ?!
Rușine IPJ Hunedoara! Cum să declari public că respecți legea, că „nimeni nu este mai presus de lege”, când voi vă ștergeți undeva cu legea. Ați anunțat public că ați făcut dosar pe un articol de lege care a fost abrogat.

Încă un abuz. Au făcut un dosar penal pe o lege abrogată. Scopul este clar: Vor să mă EXECUTE cu orice chip!