Natalia Intotero: Cred în oameni și în valorile umane

Pe 5 noiembrie, devenii își aleg primarul. Frumosul municipiu de la poalele Munților Poiana Ruscă are nevoie de un bun gospodar. Primarul nostru trebuie să ne conducă municipiul, să respecte legile acestei țări şi trebuie să se îngrijească de noi toți, de nevoile, drepturile și libertățile noastre. Un om care muncește pentru oameni.
Eu cred în oameni și în valorile umane. Petru Mărginean este un om de valoare, care își iubește comunitatea și care muncește pentru deveni. În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Mărginean nu a făcut spectacol și nu a reacționat la răutățile din jurul lui. Asta pentru că, așa cum îl cunosc, este interesat de administrație, de comunitatea în care trăiește, nu de politică!
Am înțeles că Petru Mărginean este omul care își duce la bun sfârșit proiectele și care repară ceea ce alții au stricat. Este omul în mâinile căruia aș lăsa fără grijă viitorul copiilor noștri, pentru că este tată și bunic, deci știe ce comoară ne sunt copiii. Ca și mine, el crede cu tărie că eforturile noastre de azi sunt și pentru generația de mâine.
Deva are nevoie de un om pentru oameni. Deva are nevoie de un primar responsabil și de un viitor mai bun. Petru Mărginean va fi acel primar. Cu el, Deva o să câștige!
 
Natalia Elena Intotero,
Deputat PSD de Hunedoara