Primarul ”parpalac” Ile îi insultă, cu voie sau fără voie, pe vulcăneni!

Domnule primar al municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, concediază-ți ofițerul de imagine, trimite-l la ”porcărie”, fă-l director adjunct la cinematograf sau inginer la Pregotermul devalizat . Fă ceva cu el, dar du-l de la primărie. Ori e infatuat, ori a avut o zi proastă, ori a bătut palma cu concurența ca să te scoată din primărie, după alegerile din iunie. Cititorii din Vulcan dar nu numai, o să se lămurească și de ce sunt rândurile de mai sus.
 
Contribuabili făcuți inculți, proști pe românește!
Primarul Ile anunța într-o postare pe pagina sa de Facebook, că fosta unitate militară (blocurile de la Dincă) se va transforma într-un centru pentru cei mai năpăstuiți din localitate, oameni care n-au apucat și nu vor apuca să-și cumpere o locuință. Astfel, în blocurile de la Dincă, după reabilitare vor fi date vulcănenilor 150 de locuințe. Trecem peste faptul că Ile a anunțat cu surle și trâmbițe proiectul și datorită faptului că vrea ca peste vreo două luni să rămână primar, dar și peste faptul că Ile Gheorghe a vândut ”pielea ursului din pădure”. Mai exact, acesta a anunțat că va face repartizarea acestor locuințe în cel mai scurt timp, adică înainte de alegeri și înainte ca blocurile să fie finalizate. Putem trece cu vederea aceste lucruri, chiar dacă primarul Păducel din Petrila a repartizat locuințele sociale la finalizarea lucrărilor și într-un an neelectoral. La fel a procedat și Iacob -Ridzi, primarul din Petroșani care a dat săracilor vreo 130 de garsoniere și apartamente, tot la finalizare și tot în an neelectoral. Problema cea mai gravă este că vulcănenii, dornici să afle amănunte despre proiect dar și să-și infirme anumite zvonuri, așa cum era normal, au cerut lămuriri primarului.  Pe pagina acestuia de Facebook. Ce au primit în schimb? Același tratament pe care-l primesc zi de zi de la funcționarii statului, de la acei piloși incompetenți care se consideră superiori celor de rând, celor pe care ar trebui să-i servească și să-i trateze cu demnitate.
Prin urmare, cei care au pus întrebări pertinente și care ar fi trebuit să primească un răspuns clar și cuprinzător, au fost persiflați și făcuți analfabeți. Pe față, nu pe ocolite. Iată dovada mai jos.
Clip2_resize
 
Suntem aproape siguri că nu Ile a postat acest răspuns, deși s-ar putea să ne înșelăm. Îl bănuim pe subordonatul său care se ocupă de imagine și care ar trebui să-și toarne cenușă în cap după grava greșeală. Răspunsul  jignește întreaga comunitate a Vulcanului. Îi recomandăm să-și redescopere ”Erosul Divin” și să-și ”amorseze energiile de pe Mula”. Dacă nici așa nu ajunge la vreun rezultat care să-i tempereze frustrările, o perioadă de repaus la ”porcărie”, până după alegeri, șigur îl va face ”să trăiască ascensiunea lui Kundalini”.