Şef de la Poliţia Lupeni: Lasă procedura. Le spui oamenilor să nu pună mâna pe nimic acolo ! ÎNREGISTRĂRI INCENDIARE !

PRIMIT LA REDACȚIE
Faptul că vă trimit aceste înregistrări este una din căile prin care mă apăr. Eu nu am atacat.
Când am fost atacat – prin amenințări cu acte de violență, scuipături, denigrări – am dat un interviu, și am postat și un editorial, căi de semnalare a avertizărilor în interes public.
Domnul inspector șef al IPJ Hunedoara – cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel a ripostat astfel:

  1. Îmi trimite adresă prin care îmi comunică că nu au existat amenințări cu acte de violență, scuipături, denigrări
  2. Îmi trimite adresă prin care îmi comunică că a declanșat o cercetare împotriva mea
  3. O trimite pe subcomisar psiholog Suba Cristina de la IPJ Hunedoara care mă ,,scoate din timpul serviciului de dispecerat” să mă testeze psihologic
  4. Doamna subcomisar psiholog Suba nu a vrut să-mi comunice ce dispoziție are de la cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel să mă testeze psihologic
  5. Doamna subcomisar psiholog Suba nu a vrut să-mi comunice conținutul adresei comunicată de Biroul Control Intern IPJ Hunedoara către Compartimentul Psihologic al IPJ Hunedoara, adresă aflată la baza presupusei dispoziții a cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel
  6. Purtătorul preot de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Nițu VĂ MINTE ÎN FAȚĂ: NU S-A SUPLIMENTAT NICI UN DISPOZITIV DE ORDINE PUBLICĂ LA SCHIMBUL 2 IERI, ȘI ANUME SÂMBĂTĂ, 06.05.2017. Aici vorbesc câteva procese verbale încheiate de mine ieri, fișe de 112, alte acte, și mai mult, condica de prezență.
  7. E fără putință de tăgadă faptul că Domnul inspector șef al IPJ Hunedoara – cms. șef. Dumitru Liviu Gabriel urmărește pe orice cale și cu orice preț să mă destituie încă o dată, ilegal și abuziv din Poliție, cum știe bine că a făcut-o în 2012, fapt pentru îl chem să confirme pe domnul cms. șef Pitulescu Mircea, acum în rezervă, șeful comisiei de destituire a mea din Poliție din 2012.
  8. Este evident cu ce bani sunt plătite aceste abuzuri: CU BANUL PUBLIC. În nici un caz din banii lui Dumitru Liviu Gabriel.
  9. Până când ?Au fost demarate verificări interne în cadrul cărora vor fi analizate și înregistrariile la care faceți referire, transmit reprezentanții IPJ-Hunedoara.