Tarte flambée în formă de inimă

Ingrediente:2 porții

160g-de făină pentru blat
1 praf de sare
1 praf de zahăr
1 gălbenuș
1 lingură de lapte
3 linguri- de crème fraîche
1 lingură de pastă Sambal Oelek
1-ardei gras roșu mic
40g-de mozzarella rasă
8 roșii cherry
1 mână de rucola
Preparare:
1-Pentru aluat, se frământă făina, sarea, zahărul și laptele timp de aprox. 4 minute cu ajutorul unui mixer cu telurile de frământat și se lasă la dospit acoperit timp de cca 30 de minute.
2-Aluatul se întinde pe un blat cu făină într-un dreptunghi (cca 30×30 cm) din care se decupează o inimă mare. Apoi se așează pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Aluatul rămas se taie fâșii, care se așează sub formă de cordon pe marginea inimii și se apasă ușor pe acesta. Se bat oul și laptele și se unge marginea inimii cu acestea. Brânza proaspătă și pasta Sambal Oelek se amestecă și se condimentează cu sare și piper. Ardeiul gras se înjumătățește, se curăță, se spală și se taie în cubulețe.
3-Se unge tarta cu crema, iar pe aceasta se așează jumătate din cubulețele de ardei, se unge cu brânză și se coace crocant în cuptorul preîncălzit la 220 °C (gaz: treapta 5, convecție 200 °C) timp de cca 15-20 de minute.
4-Roșiile și rucola se spală, roșiile se înjumătățesc, iar rucola se toacă grosier. Se presară roșii și rucola peste tarta flambată și se condimentează cu sare și piper.