Un poliţist din judeţul Hunedoara, filmat beat la volan, certându-se cu presupusa amantă-VIDEO

Un poliţist din judeţul Hunedoara este cercetat de colegii lui, pentru a doua oară! După ce acum câteva luni a fost fotografiat în ipostaze indecente, recent au apărut pe Internet imagini cu el în care ar fi condus băut.

-Zi dacă mă iubeşti.
-Da.
-Zi-mi!
-Te iubesc.
-Mult? Îmi spui că mă iubeşti beat sau îmi spui că mă iubeşti treaz?
După declaraţia de iubire, a urmat un cântec euforic. Nu se prea înţelege dacă e şi el unul de dragoste…
-Ştii că m-ai bătut. Ţine (n.r. volanul) drept, că mor cu tine în maşină!
-Eu te-am bătut?
-Da. Am numai vânătăi pe tot corpul. Zâmbeşte!
-Ai văzut vreun indicator?
-Ei, merg tot înainte!
Poliţistul pare că abia reuşeşte să lege două cuvinte.
-Să conduci mai poţi?
-Pot.
-Să mai mă iubeşti pe mine, poţi?
-Da.
-Şi mă iubeşti?
-Da.
-Da? Bine.
Bărbatul este şeful secţiei de Poliţie din comuna Crişcior. Cei din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara fac acum, din nou, cercetări. Din nou, pentru că şi acum câteva luni, poliţistul a fost cercetat disciplinar după ce a fost fotografiat în ipostaze indecente. Sătenii din Crişcior sunt şi intrigaţi, şi amuzaţi.
-Faţă de poliţist, au fost dispuse măsuri administrative preventive. De asemenea, în urma faptului că în mediul online au apărut elemente noi, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus efectuarea unei noi verificări disciplinare cu privire la aceste aspecte nou semnalate.
Momentan, nu s-a aflat cum a ajuns înregistrarea video cu poliţistul, pe Internet. Nici bărbatul nu a putut fi găsit sau contactat de reporterii Observator. Dacă vor dovedi colegii lui că a condus băut, bărbatul ar putea fi dat afară din Poliţie.