VIDEO-INCENDIU DEVASTATOR LA O FABRICĂ DIN ORĂȘTIE !

Cinci persoane au fost rănite, în urma unui incendiu produs, marţi după-amiază, la o fabrică de vopseluri din Orăştie, judeţul Hunedoara.Un tânăr de 27 de ani a suferit arsuri de gradul III și IV pe aproximativ 80% din suprafața corpului, iar alți patru muncitori au fost intoxicați cu fum în urma izbucnirii unui incendiu la fabrica Terpena de uleiuri esențiale din Orăștie.Rănitul a fost transportat la spital, iar pompierii încearcă să stingă flacările.

[sociallocker]

Pompierii de la ISU Hunedoara acționează în aceste momente pentru localizarea și stingerea incendiului.Incendiul de la fabrica de vopseluri din Orăştie a cuprins o hală de 5.000 de metri pătraţi.

La această oră, pompierii intervin cu șase autospeciale cu apă și spumă. De asemenea, spre locul incendiului s-au deplasat mai multe ambulanțe ale SAJ Hunedoara, precum și o ambulanță SMURD.
Din primele informații, rezultă că incendiul ar fi izbucnit în hala de producție a societății Terpena și în scurt timp s-a extins în întreaga fabrică. Echipajele de intervenție aflate la fața locului avertizează asupra riscului de producere a unei explozii, iar accesul este restricționat la o distanță mai mare de 500 de metri.
Localnicii spun că s-ar fi auzit mai multe explozii.
Nu se cunoaște cu exactitate numărul muncitorilor care se aflau în fabrică la ora producerii incendiului și nici cauzele izbucnirii acestuia.
 

[/sociallocker]