Zi decisivă în cazul concubinilor judecați pentru moartea unei fetițe

Cei doi tineri acuzați că și-au ucis în bătaie fiica de trei ani, pentru că plângea de foame și frig, vor afla astăzi dacă înfundă pușcăria sau scapă de acuzații.
 
Judecătorii Tribunalului Hunedoara au amânat repetat pronunțarea în acest dosar dat fiind faptul că este unul complex și au avut nevoie de timp pentru a delibera. Potrivit președintelui Tribunalului Hunedoara, Mihaela Timișan, soluția ar urma să fie pronunțată în ședința de astăzi, însă soluția nu va fi una definitivă și poate fi atacată atât de procurori cât și de învinuiți.
 
Lucia Halasz Eugenia și Văduva Vijai Silvian au fost arestați preventiv în primăvara acestui an, după ce fiica lor de trei ani a ajuns la Spitalul Municipal Lupeni cu răni grave și a murit câteva ore mai târziu. În urma anchetei s-a stabilit că fetița a murit din cauză că a fost bătută, iar motivul pentru care cei doi s-ar fi răzbunat pe micuță este de neimaginat. Copila plângea de foame și frig și acest lucru i-a iritat pe cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. În brațele medicilor au ajuns și frățiorii micuței, un băiețel de un an și o altă fetiță de doi ani. Pruncii erau într-o stare deplorabilă, plini de păduchi, înfometați și aproape degerați.