Ingrediente (4 porții)
400 g | ciuperci champignion |
200 g | smântână |
100 g | unt |
100 ml | supă de legume |
1 | gogoșar murat |
sare | |
piper |
Urmărește OBSERVAOTRUL NAȚIONAL TV - LIVE și pe Facebook
Urmărește OBSERVAOTRUL NAȚIONAL TV - LIVE și pe Facebook
400 g | ciuperci champignion |
200 g | smântână |
100 g | unt |
100 ml | supă de legume |
1 | gogoșar murat |
sare | |
piper |
1.Se taie ciupercile felii. Se prăjesc în untul încins, până scad.
2.Se adaugă smântâna, iar tot amestecul se pasează în blender. Se diluează cu supa de legume, se adaugă gogoșarul tocat mărunt, sarea și piperul și se mai fierb 1 minut.
3.Se servește fierbinte.
2016-2024 OBSERVATORUL NAȚIONAL TV - ESTE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OFICIUL DE STAT PENTRU INVENȚII ȘI MĂRCI!
MATERIALELE DE PRESĂ, FOTO-VIDEO, NU POT FI PRELUATE DECÂT CU ACORDUL SCRIS AL OBSERVATORUL NAȚIONAL TV!
ObservatorulNational.ro - TOATE DREPTURILE REZERVATE! - Dezvoltat de GoBIZ.ro