Agent de poliție SNOPIT ÎN BĂTAIE de un şofer băut! VIDEO

VIDEO-Agent de poliție SNOPIT ÎN BĂTAIE de un şofer băut!
ATENȚIE IMAGINI CARE CONȚIN UN LIMBAJ POTENȚIAL JIGNITOR
[sociallocker]
18+


Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, Dolj, au fost sesizaţi, noaptea trecută, în jurul orei 4.00, de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor avariind autoturismul său parcat la poarta locuinţei.
Echipa de siguranţă publică ajunsă la locația indicată a constatat faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe D.N.65 de către Adrian Grigorie, de 25 de ani, din oraşul Balş, județul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile.
Întrucât tânărul de 25 de ani emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, astfel rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.
Atât conducătorul auto cât şi pasagerul, Cătălin Şerban, de 24 ani, din oraşul Balş, Olt, se manifestau violent motiv pentru care au fost imobilizaţi. În timp ce se deplasau către sediul secţiei, Adrian Grigorie l-a lovit cu capul în zona feţei pe Sorin Cepoi, unul dintre agenții de poliție, provocându-i leziuni. Betivanul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, dar acolo acesta a continuat cu cu jignirile, injuriile si comportamntul agresiv la adresa politistilor. Nici macar tatal sau nu a putut sa-l tina in frau.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a fost informat, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Cei doi tineri, în vârstă de 24 respectiv 25 de ani, sunt bănuiți de comiterea unei tâlhării, faptă comisă în aceeași noapte, în localitatea Balș, județul Olt.
[/sociallocker]