Arestat pentru că a snopit în bătaie un paznic

Magistrații Judecătoriei Hațeg au decis să dea curs solicitării procurorilor privind arestarea preventivă a unuia dintre rromii care au tâlhărit o barmaniță și au snopit în bătaie un angajat al unei firme de pază.
În dosarul întocmit de polițiști sunt cercetate mai multe persoane care au luat parte la un scandal provocat într-un bar din localitatea Hațeg, în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg au cerut instanței de judecată ca Pardalian Zomanți, unul dintre scandalagii, să fie cercetat în stare de arest preventiv iar judecătorii au admis propunerea. Zomanți Pardalian își va petrece următoarele 30 de zile în celula de arest dacă decizia judecătorilor hațegani va fi menținută și de cei de la Tribunalul Hunedoara. Incidentul care a îngrozit comunitatea din micuțul oraș a avut la finele săptămânii trecute într-un local din zona de centru. Cei trei indivizi băuți bine au pornit un scandal mostru și pentru a-i liniști, angajații barului au cerut intervenția firmei de pază cu care au contract pentru menținerea ordinii. La solicitare a ajuns doar un paznic, un tânăr de 35 de ani. În fața agresorilor acesta n-a avut nici o șansă. Paznicul a fost lovit cu pumnul în zona feței și după ce a căzut la pământ, țiganii l-au lovit cu bestialitate până nu a mai mișcat. Sunt voci care spun că paznicul a fost lovit de șase indivizi cu picioarele însă la sosirea polițiștilor au reușit să se facă nevăzuți. În urma leziunilor suferite în special la cap, tânărul a fost trimis de urgență către Spitalul Județean Timișoara. ” Este un dosar penal întocmit în cauză pentru tâlhărie și tulburarea liniștii și ordinii publice. (…)
Un grup de trei persoane cu vârste cuprinse între 15 și 42 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice au provocat un scandal în fața localului. La fața locului a intervenit agentul de pază și a fost lovit de unul din cei trei bărbați”, a declarat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Înainte de a-l agresa pe paznic, rromii au tâlhărit și o barmaniță de la un alt local din Hațeg.