Bătăușii agentului de pază vor ajunge la Judecătoria Petroșani

Indivizii care au tâlhărit o barmaniță și au bătut un angajat al unei firme de pază au fost trimiși în judecată. Procesul va avea loc la Petroșani a hotărât Tribunalul Hunedoara.
 
Dosarul de tâlhărie în urma căruia doi hațegani sunt inculpați a ajuns la Judecătoria Petroșani, după ce Tribunalul Hunedoara a constatat incompatibilitatea tuturor judecătorilor din Hațeg. Zomanți Pardalian și Porumbescu Florin Remus sunt acuzați de tâlhărie, iar dosarul se află în procedura de filtru la instanța din Valea Jiului.
Cei doi au provocat un scandal într-un bar din localitatea Hațeg, în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate. Mai exact, angajații barului au cerut intervenția firmei de pază cu care au contract pentru menținerea ordinii. La solicitare a ajuns doar un paznic, un tânăr de 35 de ani. În fața agresorilor acesta n-a avut nici o șansă și a fost lovit cu pumnul în zona feței iar după ce a căzut la pământ, indivizii l-au lovit cu bestialitate până nu a mai mișcat. Anchetatorii spun că înainte de a provoca scandalul, indivizii au tâlhărit și o barmaniță de la un alt local din Hațeg.