Cioabă a fost ELIBERAT!

Dorin Ciobă, autointitulat Regele Romilor, a fost eliberat după mai puţin de 24 de ore de arest. Cioabă a fost reţinut în urma a 28 de percheziţii făcute miercuri, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro.
Două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro
[sociallocker]
, în lei şi valută, au fost confiscaţi de poliţişti în urma percheziţiilor făcute miercuri dimineaţă, la locuința familiei Cioabă.
De asemenea, trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată, în acest dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste cinci milioane euro.
Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma celor 28 de percheziţii făcute de poliţiştii din Mehedinţi şi ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române în judeţele Mehedinţi, Timiş, Argeş, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscală şi spălarea banilor, au fost confiscate două maşini de lux, precum şi 792.500 de lei, 47.935 de euro şi 800 de dolari şi 97.000 de lei în cont bancar.
[/sociallocker]