Life&Style-Ce lenjerie intimă îi place să porți, în funcție de zodie? Așa îl innebunești de tot

Bărbații simt și iubesc cu privirea! Pe ei îi incită imediat ceea ce văd, iar lenjeria intimă este perfectă pentru un preludiu fierbinte.
Citește mai jos despre preferințele fiecărei zodii !
BEREBC
 
[sociallocker]
Berbecii preferă lenjeria intimă de culoare roșie, cu ornamente din dantela. Le place ca sutienul să fie push-up și cât se poate de simplu.

TAUR
Taurii preferă ca femeia să poarte lenjerie intimă neagră, simplă, eventual din matase. Acest material fin îi face pe nativii din Tauri să fie foarte dornici.
GEMENI
Gemenii au preferințe foarte exacte în ceea ce privește lenjeria intimă purtată de femeie. Mai precis, le place că posteriorul femeii să fie pus în evidența cât se poate de tare, așa că preferă lenjeria intimă tanga. Nu au preferințe cu privire la sutien.
RAC
Racii preferă lenjeria intimă de tip “camașuța de noapte”, transparentă, care să lase să se vadă cât de cât corpul femeii.
LEU
Leilor le place lenjeria intimă sport. Adică preferă pantalonași mulați pe fund și bustiere, care să scoată în evidență musculatura femeii.
FECIOARA
Barbații din fecioara preferă lenjeria intimă draguță. De exemplu, ai putea opta pentru chiloței draguți, roșii, cu imprimeuri amuzante pe ei. Barbații din fecioara iubesc totodată fanteziile cu “scolarițe”.
BALANȚA
Bărbații din Balanța prefera lenjeria intimă de “dominatoare”. Încearcă să porți o pereche de chiloței negri, ciorapi pănă la genunchi, negri, și un corset bine strâns pe trup.
SCORPION
Și Scorpionii găsesc foarte incitante corsetele, care scot bustul în evidență. Așa că ai putea opta pentru un corset alb, cu ornamente din dantelă.
SĂGETATOR
Săgetatorii iubesc “costumele” dintr-o bucată pe femei. Încearcă să porți, în loc de lenjerie intimă, un costum de baie dintr-o bucată care să iți scoată fundul în evidență.
CAPRICORN
Capricornii preferă să vadă femeile în lenjerie intimă comodă, “de casă” Așa că poți purta o pereche de chiloței comozi și în loc de sutien să porți un o bluziță mulată, fără sutien.
VĂRSĂTOR
Vărsătorii iubesc să vadă femei îmbracate în furouri transparente. Este indicat să nu porți nimic altceva pe dedesubt și ca furoul să fie un pic prea scurt, pentru a lăsa să ți se vadă fesele.
PEȘTI
Peștii au preferințe sexuale destul de puternice, așa că preferă, deși este destul de incomod, să vadă femeia în lenjerie intimă care imită pielea sau latexul, accesorizată cu cizme lungi, înalte, negre.
[/sociallocker]