Petroșani-Concurență acerbă la SUP

Cea mai mare unitate medicală din Valea Jiului a scos la concurs mai multe posturi, iar concurența a fost acerbă. S-au înregistrat și aproape 20 de candidați pe un singur loc la posturile administrative, însă concurență ridicată a fost și la cele de muncitori.
 
[sociallocker]
Astfel, Spitalul de Urgență din Petroșani a organizat concurs pentru ocuparea: unui post de kinetoterapeut, a 8 posturi și unul cu jumătate de normă pentru asistente medicale, alt două posturi de registrator medical, pentru 3 posturi de infirmiere și 6 posturi de îngrijitori pentru curățenie.
În total au fost 120 de candidați din care s-au prezentat la proba scrisă 112, iar dintre aceștia vor fi aleși pentru restul probelor cei care au obținut notă de trecere. Examenul scris s-a desfășurat la Universitatea din Petroșani și cei mai mulți dintre candidați și-au dorit să ajungă registratori medical. Pentru aceste două posturi s-au înscris nu mai puțin de 38 de candidați. Candidații vor afla
astăzi ce note au primit la examenul scris ca mai apoi să susțină și restul probelor. Spitalul de Urgență Petroșani n-a mai făcut angajări colective de mai bine de cinci ani de zile în condițiile în care se confruntă cu lipsa de personal.
[/sociallocker]