Scandal cu săbii într-un cartier din Petroşani

Un bărbat susţine că a fost atacat cu o sabie de mai mulți interlopi .Bărbatul care se afla în arest la domiciliu spune că mergea la tren pentru a ajunge la Curtea de apel Alba Iulia unde avea termen într-un proces. În cartierul Colonie din Petroșani exista  de câteva luni o stare tensionată iar zona a început să fie patrulată noapte de noapte de către polițiști și jandarmi  dar din păcate scandalurile continuă şi  locuitorii zonei spun că nu este normal să nu se mai simtă în siguranță . Bărbatul tăiat cu sabia a fost internat la Spitalul de Urgență din Petroșani pe secția de chirurgie plastică.

În urma conflictului ce a avut loc în această noapte nicio persoană nu a fost reținută.

Oraşul Petroşani a devenit cunoscut în toată ţara prin scandaluri în care au fost implicaţi interlopi, lăsaţi apoi liberi.

Un poliţist a fost bătut crunt chiar în centrul oraşului de un condamnat pentru proxenetism, iar agresorul a fost lăsat în libertate. În februarie, o salvamontistă a ajuns inconştientă la spital după ce a fost lovită cu pumnii de un interlop într-un local din Straja. Iar în iunie, câţiva poliţişti din oraş au fost atacaţi de un clan atunci când au vrut să reţină un tânăr care lovise cu maşina un bicilist, în timp ce participa la curse ilegale.

Revenim cu imagini de la eveniment  în scurt timp