SEX CU FACTURĂ pentru consumaţia minimă! CAZ INCREDIBIL de prostituţie la un club de STRIPTEASE din Brașov

Patronul unui club de striptease din Brașov şi patru dintre barmani au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind suspectaţi de proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat.
Sunt suspiciuni că dansatoarele din clubul de noapte practicau prostituţia la locul de muncă, iar suspecții încasau de multe ori sumele provenite din prostituţie chiar pe facturi fiscale, ca o consumaţie banală la bar.

„Practic, era înlesnită practicarea prostituţiei de către tinerele angajate. Până la începutul anului 2016, serviciile sexuale prestate în încăperi special amenajate, în incinta clubului, erau achitate direct firmei respective. Uneori, au fost găsite chiar şi facturi la percheziţii, facturi de decontare întocmite de alte societăţi comerciale pentru servicii de hostessing.
Ulterior anului 2016, clienţii care doreau să întreţină raporturi sexual cu angajate plăteau o anumită sumă, de minim 400 de lei, mascată în consumaţie. Apoi, sumele de bani pentru servicii sexuale erau achitate direct persoanelor de sex feminin. Evidenţa timpului petrecut în camerele special amenajate era ţinută de angajaţii localului. Ulterior, ei primeau un anumit procent din încasări.
Anterior, fetele primeau 20% -25% din încasările clubului”, a precizat, în exclusivitate pentru BrasovTV.com, procurorul şef al DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman.
Potrivit anchetatorilor, grupul infracţional ar fi realizat astfel câştiguri de 500.000 de lei.
Principalii suspecţi au fost reţinuţi şi propuşi pentru arestare. Inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor emite sentinţa definitivă.