Tânăra răpită de fostul iubit, găsită moartă. Fata a fost împușcată în cap

Un bărbat a fost împuşcat miecuri dimineaţă, pe strada Barcăului din Oradea. Anchetatorii au găsit la fata locului un cartuş cu calibru de 9 mm.
Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o răfuială din gelozie între fostul şi actualul iubit al unei tinere în vârstă de 23 de ani.
În această dimineaţa, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei.
Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut. Poliţiştii au pornit pe urmele lor.
Tânăra care a fost răpită de fostul iubit a fost găsită moartă, în autoturismul BMW cu care fusese răpită în cursul dimineții. Criminalul l-a abandonat pe malul stâng al Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea.
Tânăra era împușcată la nivelul capului. Zeci de poliţişti au împânzit zona căutându-l pe criminal care e înarmat. De dimineaţă aceasta a tras mai multe focuri de armă în faţa locuinţei tinerei, împuşcându-l în zona gâtului pe actualul iubit al fetei.

Autorul nu este localizat, însă o echipă complexă cercetează locul faptei. Mai multe persoane care au fost martore la eveniment sunt audiate. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca agresorul să fi părăsit deja teritoriul României. Se pare că tânăra ar fi fiică de fost polițist.