Timiş – Un poliţist a fost rănit în timpul încătuşării unui bărbat

Luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş au fost solicitaţi, joi seara, de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Timiş pentru a-l găsi pe un bărbat depistat în trafic, pe numele căruia fusese emis un mandat de aducere, dar care a reuşit să scape după ce a fost încătuşat, cu ajutorul altor complici.
Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au depistat în trafic, joi după-amiază, un autoturism şi existând informaţii că în interiorul acestuia se află un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire.
”Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic iar la un moment dat, şoferul a pierdut controlul autoturismului, acroşând trei autoturisme parcate. În momentul încătuşării bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, a declarat presei, joi seara, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu.
Potrivit unor surse poliţieneşti, poliţiştii au fost la un moment dat înconjuraţi de 15 bărbaţi, care i-au îmbrâncit, ameninţat şi înjurat pe oamenii legii, moment în care bărbatul încătuşat a reuşit să fugă.
Sursă: Agerpres