UPDATE – Emoții pentru condamnatul Pleșcan Ovidiu Daniel

UPDATE-Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au amânat cu o săptămână pronunțarea în dosarul grupării de prostituție din Valea Jiului, din care făcea parte și fiul unui fost consilier județean.
Magistrații Curții de Apel Alba Iulia ar urma să se pronunțe în dosarul grupării de prostituție din Valea Jiului, din care făcea parte și fiul unui fost consilier județean. Inculpații au fost condamnați, pe fond, la pedepse cu suspendare și au făcut apel.

 Daniel Ovidiu Pleşcan a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la trei ani de închisoare cu suspendare, sentințe asemănătoare fiind dictate și în cazul celorlalți doi inculpați, Silviu Prața și Mihaela Ciociu. Nemulțumiți de soluţia primei instanţe au fost şi procurorii DIICOT. Aceştia ar fi vrut o sentinţă cu executare în cazul celor trei și au încercat să convingă instanța de apel să modifice sentințele. Totodată, la judecarea apelului au fost reaudiate victimele identificate de procurori, dar și inculpații au putut administra probe în favoarea lor. Cei trei au fost acuzaţi de procurori de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism în formă continuată.