USR PLUS HUNEDOARA: Banii contribuabililor sunt sacri. Nu avem voie să-i risipim

PSD dorește să achiziționeze sisteme de monitorizare video și pavilioane de lemn la suprapreț.
În teorie, ar trebui să se asigure paza și supravegherea cetăților dacice din munții Orăștiei. În practică, consilierii PSD, prin majoritatea din Consiliul Județean, au aprobat achiziția a 3 sisteme de supraveghere video cu prețul de 150 000 lei și 5 pavilioane de lemn cu 260 000 lei, pe lângă alte bunuri supraevaluate.
Ședința extraordinară a fost convocată ieri după-amiază, dar consilierii județeni au reușit să primească documentația cu doar 4 ore înainte de ședință, după îndelungi insistențe.
Supravegherea și paza cetăților dacice sunt necesare dar nu vom fi de acord să fie folosit acest pretext pentru a masca și vota achiziții păguboase, netransparente, din banii hunedorenilor.
Dorim pe această cale și să îi atragem atenția președintelui CJ, Laurențiu Nistor, că ședințele extraordinare sunt destinate doar proiectelor urgente și consilierii USR doresc să voteze informat.
Punerea la dispoziție pentru consilieri a documentației ce însoțește ordinea de zi cu doar 4 ore înainte de ședință nu este un mod de lucru normal și respectabil pentru o instituție de nivelul Consiliului Județean Hunedoara.