Zeci de tone de lapte s-au scurs pe câmp, după un grav accident rutier produs în această dimineaţă pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia din Hunedoara

Zeci de tone de lapte s-au scurs pe câmp, după un grav accident rutier produs în această dimineaţă pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia din Hunedoara.

Șoferul cisternei a rămas încarcerat în cabina camionului, după ce maşina a rupt parapeţii metalici de protecţie şi s-a răsturnat de pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia din judeţul Hunedoara.

Martori la accident, alţi şoferi au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii ISU Hunedoara care au reușit să-l scoată pe şoferul cisternei din cabina în care rămăsese prins. Șoferul a refuzat să fie transportat la spital.

Aproximativ 20 de tone de lapte din cisternă s-au scurs pe câmp, după ce aceasta s-a fisurat în urma accidentului.

Zeci de tone de lapte s-au scurs pe câmp, după un grav accident rutier produs în această dimineaţă pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia din Hunedoara

„Accident rutier pe autostrada A1, la kilometrul 389, în zona Ilia, în care a fost implicată o cisternă cu lapte.

Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile.

Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol.

Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului”, se arată într-o postare pe Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.